Top 10 babyshower kado’s

We vroegen diverse moeders wat hun favoriete babyshower geschenken waren. De meest favoriete babyshower kado’s waren de persoonlijke en de bruikbare kado’s. Bekijk hieronder de top 10 babyshower kado’s van dit moment.

1. Babyshower Gastenboek
Een babyshower gastenboek is een superleuke herinnering aan de babyshower. De aanstaande moeder kan er later altijd nog eens in bladeren en terugdenken aan het leuke feest. Dit babyshower gastenboek van Illustrations by Renée is bijvoorbeeld erg leuk. Gasten kunnen hun persoonlijke wensen en voorspellingen invullen, en er is ook ruimte voor foto’s.

2. Cadeaubonnen
Cadeaubonnen van bekende babywinkels als Prenatal zijn gewilde praktische cadeaus. Dit geldt vooral voor moeders die al kinderen hebben. Een cadeaubon te besteden aan luiers, doekjes en andere benodigdheden wordt beschouwd als een van de beste babyshower kado’s. Zo kan de aanstaande moeder zelf bepalen wat ze nog gaat kopen. Een cadeaubonnen die in te wisselen is bij een lokale fotograaf, is ook een goede keuze. Zo kunnen de aanstaande ouder foto’s laten maken als baby geboren wordt.

3. Verwennerij voor de moeder
Een weekendje weg, of een cadeaubon voor een avondje uit elkaar nadat de baby geboren is zijn leuke babyshower geschenken. Maar ook een tegoedbon voor oppas of een etentje vallen altijd goed in de smaak. Een echte verwennerij voor de aanstaande moeder is een massage of pedicure behandeling. Od koop een zwangerschapskussens, die de laatste weken van de zwangerschap veel comfortabeler kunnen maken of een voedingskussens voor als de baby er is.

4. Baby dekens
Baby dekens en andere beddengoed scoren ook hoog met moeders die babyshowers gehad hebben. Een mooi gekleurd fleece deken in het roze of blauw met verschillende soorten zijden linten en labels aan de randen. Ook is het leuk om lakentjes te geven en later de naam erop de laten borduren. > Bekijk direct diverse baby dekens

5. Luiers
Luiers zijn vooral nuttig als babyshower kado. Een luier taart is een praktische en mooi gebaar om te geven en kan gedurende de babyshower het middelpunt op tafel vormen. Een luier taart is taart vorm van luiers en is versierd met linten en zacht speelgoed. > Bestel direct luiers tegen de scherpste prijs.

6. Boeken voor moeder en baby

Speciaal voor de babyshower is echt het babyshower boek. Maar als praktisch babyshower kado zijn er tal van boeken voor de aanstaande moeder. Wat staat de moeder allemaal te wachten? En hoe ontwikkelt een kind zich per week? Maar je kunt ook leuke voorlees boekjes cadeau geven.

7. Mooie luiertas

Een luiertas die wordt overal mee naar toegenomen, in de auto, aan de kinderwagen…overal! De luiertas is ideaal voor onderweg, want daar zitten alle reserve hulpmiddelen in als voeding, luiers, creme en handige doekjes. Er zijn luiertassen in alle soorten, maten en kleuren.

8. Huisgemaakte maaltijden 

Een originele en doordacht babyshower kado is een zelfbereide maaltijd. Deze kunnen de aanstaande ouders invriezen en nuttigen in de eerste weken na de geboorte zodat ze op die manier tijd kunnen besparen en toch een verse maaltijd kunnen eten. Maar je kunt natuurlijk ook een lekkere taart, cakejes of lollypops maken voor de babyshower.

9. Handige baby spullen

Er zijn tal van spullen die altijd handig zijn om te krijgen, dit zijn voornamelijk de praktische babyshower kado’s. Je kunt denken aan medische benodigdheden, pijnstiller, een thermometer, baby nagelknipper, nagelvijlen, bad spullen, vaseline en luieruitslag crème.

10. Baby kleding 

Natuurlijk mag babykleding niet missen in het top 10 lijstje van babyshower cadeautjes. Baby kleding in verschillende soorten maten en kleuren. Rompertjes, sokjes, shirtjes, broekjes, een muts, een sjaal. Er zijn zoveel leuke dingen te koop.

Klik hier voor nog meer tips en ideeën voor een leuke babyshower.