Babyshower versiering

babyshower versiering

Als je een babyshower organiseert, mag de babyshower versiering natuurlijk niet ontbreken. Soms wordt ervoor gekozen om de Babyshower binnen een bepaald thema te organiseren, bijvoorbeeld Disney of Unicorns.

Als je een babyshower organiseert, mag de babyshower versiering natuurlijk niet ontbreken. Soms wordt ervoor gekozen om de Babyshower binnen een bepaald thema te organiseren, bijvoorbeeld Disney of Unicorns. Als de aanstaande mama een bepaald onderwerp heel leuk vindt zou je daarvoor kunnen kiezen. Maar ja kan het natuurlijk ook neutraal houden.

Vaak zie je op een babyshower dat de zogenaamde babyshower tafel het middelpunt is. Op deze tafel worden dan bijvoorbeeld alle hapjes en de kadootjes neergelegd. Leuk is het dan om deze tafel mooi aan te kleden. Dat kan je bijvoorbeeld doen met een mooi babyshower tafelkleed. Ook is het leuk om de babyshower tafel te versieren met andere dingen zoals ballonnen, vlaggetjes of slingers. En als je leuke hapjes hebt gemaakt voor de babyshower, kunnen deze ook een lust voor het oog zijn! Het is ook erg leuk om de borden, bekers bestek enzovoort in babyshower stijl te hebben. Op deze site vind je daar een aantal leuke voorbeelden van.

Ook een puntje van aandacht; is het geslacht van de baby al bekend tijdens de babyshower of juist niet? Zo ja, kun je ervoor kiezen om de versieringen in het blauw / roze te doen. Zo nee, is het beter om voor een neutrale kleur te kiezen.

Niet alleen de ruimte waarin de babyshower wordt gehouden kan worden versierd! Ook de aanstaande mama kan mooi worden aangekleed met bijvoorbeeld een kroontje en/of een sjerp. Niet elke aanstaande mama zal dit leuk vinden, dus houd hierbij ook een beetje rekening met waar de dame in kwestie van houdt. Het is natuurlijk haar babyshower en het is dan ook belangrijk dat zij zich op haar gemak voelt tijdens het feest.

Tenslotte krijgen de gasten van de babyshower na afloop meestal een kleine attentie mee naar huis. Leuk is het om deze attentie te voorzien van een leuk bedankkaartje. Op deze site kun je prachtige babyshower bedankkaartjes bestellen.