Babyshower voor mannen

Babyshowers voor mannen worden steeds populairder, ook al is de babyshower een oorspronkelijke traditie voor de aanstaande moeder. Een babyshower voor mannen is een aanrader.

Tips voor een mannelijke babyshower

Natuurlijk kun je de babyshower voor mannen hetzelfde aanpakken als een babyshower voor vrouwen, maar het is toch ook leuk om er een mannelijk tintje aan toe te voegen. Gezellig alle mannen bij elkaar met een biertje en de BBQ aan.

Organiseer de mannen babyshower bij je favoriete restaurant, sportclub, op het strand of bij de golfbaan. Het is leuk voor de aanstaande vader om nog wat leuks te doen met zijn vrienden, voordat de baby er is.

Spellen voor mannen babyshower

Voor het spelen van leuke babyshower spelletjes, kun je kijken op de spelletjes pagina. Maar speciaal voor de mannen zijn er ook de volgende spelletjes;

Luier te verschonen
Vul wat luiers met appelsap en gesmolten chocolade en doe ze om bij wat babypoppen. Leg naast de poppen een aantal schone luiers en laat de mannen de luiers verschonen. Het leukste is om er een wedstrijd van te maken.

Babyshower wedden
Mannen houden ervan om te wedden. Sluit daarom een aantal weddenschappen af tijdens de babyshower en bepaal samen de inleg per weddenschap;

-Welke dag zal de baby geboren worden?
-Hoe laat zal de baby geboren worden?
-Hoeveel kilo zal de baby wegen?

Baby speelgoed race
Koop twee soorten baby speelgoed en haal deze uit elkaar. Verdeel de mannen in twee teams en strijd erom welk team het speelgoedonderdeel als snelste weer in elkaar heeft geknutseld.

Babyshower Poker
Maak een pokertafel. Iedereen die meespeelt zet een pak luiers in als speelgeld en 10 euro. Speel het pokerspel, de winnaar krijgt het geld en de aanstaande papa krijgt alle luiers! Dit is het perfecte babyshower spel voor mannen.

Babyshower opdrachten

Neem de aanstaande vader mee voor een avond uit. En verkleed hem, net altijd bij een vrijgezellenfeest als een kleine baby.  Ook kun je de papa-to-be opdrachten geven als

1) Draag een volwassen wegwerpluier voor 30 minuten (of een handdoek door elastiekjes gehouden op de zijkanten)
2) Draag een klein meisjes of jongetjes kapsel voor de rest van de babyshower
3) Houd een fopspeen in de mond gedurende 15 minuten
4) Draag een slabbetje voor de rest van de babyshower
5) Drink een fles van elke drankje
6) Eet een potje babyvoeding